Биринҷ аз гулкарам бо мини брокколи, ҷуворимакка ва сирпиёз

/ 5
80 Ккал / 100 г
25 дақ
Биринҷ аз гулкарам бо мини брокколи, ҷуворимакка ва сирпиёз

Компонентхо

4 порс
Ҷуворимаккаи наврасида 2/3 б.
Гулкарами аъло1 баста
Карами брокколи минии аъло1 баста
Равғани зайтун3 қ.о.
Сирпиёз4 дона
Намак мувофиқи табъ
Пиёз сурх 1/2 дона

Тайёрӣ

1. Яхи гулкарамро об кунед. Обашро хориҷ кунед. Бо дастмоле пок кунед. Хеле хурд реза кунед.
2. Сирпиёзро пӯст кунед ва ба баргакҳо реза кунед. Пиёзро пӯст карда, ба мукаабҳо реза кунед.
3. Дегро пешакӣ гарм кунед, равған илова кунед, баргакҳои сирпиёз ва пиёзро бирён кунед, гулҳои брокколиро илова кунед, 5 дақиқа бирён кунед, баъд гулкарами резашударо илова кунед.
4. Оби ҷуворимаккаро резед, ба сабзавот илова кунед, 2 дақиқаи дигар дар оташи баланд бирён кунед, мувофиқи табъ намак кунед.
5. Сабзавотро дар як косаи чуқур ба дастархон кашед.
Барои осон кардани реза кардани карам, аввал онро ба тасмаҳо буред ва сипас онро реза кунед.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона