Микси гавайӣ бо ананаси бирёншуда

Компонентхо
4 порс
Сабзавот бо биринҷи "Микси гавайӣ"2 баста
Ананас1 дона
Пудина20 г.
Равғани офтобпараст2 қ.о.
Лайм1 дона
Тайёрӣ
1. Тобаро гарм кунед, равғани офтобпараст илова кунед ва сабзавотҳоро 7-12 дақиқа бирён кунед.
2. Ананасро пӯст кунед, ба ҳалқаҳои ғафсиаш 1,5 см буред.
3. Тобаи гриллро гарм кунед, ананасро аз ду тараф бирён кунед.
4. Онро ба қисмҳои хурд буред.
5. Омехтаи гавайиро бо ананас ба дастархон кашед, пудина ва шарбати лайм пошед.
2. Ананасро пӯст кунед, ба ҳалқаҳои ғафсиаш 1,5 см буред.
3. Тобаи гриллро гарм кунед, ананасро аз ду тараф бирён кунед.
4. Онро ба қисмҳои хурд буред.
5. Омехтаи гавайиро бо ананас ба дастархон кашед, пудина ва шарбати лайм пошед.
Барои пӯст кардани ананас, онро дар зери оби равон бишӯед. Поёни ананасро бурида, ба тахтаи буридан гузоред. Пӯсташро буред, доғҳои сиёҳро тоза кунед, зеро онҳо таъми ананасро талх мекунанд. Қисмати марказии онро буред (он хӯрданӣ нест) ва ананасро ба ҳалқаҳо буред.