Фасулйе бо кускус
Компонентхо
4 порс
Сабзавотҳои туркии "Фасулйе"2 баста
Кускус200 г.
Равғани растанӣ2 қ.о.
Об400 мл.
Кабудӣ20 г.
Намак мувофиқи табъ
Тайёрӣ
1. Тобаро гарм кунед, равғани растанӣ илова кунед ва сабзавотҳоро 7-12 дақиқа бирён кунед.
2. Обро ҷӯшонед. Ба дег кускусро холӣ кунед, оби ҷӯшонро ба он бирезед, намак кунед. 10 дақиқа гузоред, ва кускуси дона-донаи зебо омода аст.
3. Сабзавотҳои бирёншударо бо кускус ба дастархон кашед, кабудии резашударо аз рӯя пошед.
2. Обро ҷӯшонед. Ба дег кускусро холӣ кунед, оби ҷӯшонро ба он бирезед, намак кунед. 10 дақиқа гузоред, ва кускуси дона-донаи зебо омода аст.
3. Сабзавотҳои бирёншударо бо кускус ба дастархон кашед, кабудии резашударо аз рӯя пошед.