Салати гарм бо мурғи хушбӯй, қаламфури ширин ва ҷуворимакка

/ 5
115 Ккал / 100 г
25 дақ
Салати гарм бо мурғи хушбӯй, қаламфури ширин ва ҷуворимакка

Компонентхо

2 порс
Ҷуворимаккаи бешакари 2/3 бон.
Гӯшти лаҳми мурғ2 дона
Қаламфури булғории ширин2 дона
Паприкаи дуддодашуда 1/2 қ.о.
Кашнизи кӯфта 1/2 қ.ч.
Зарчӯба 1/4 қ.о.
Овешани тару тоза1 хуша
Пиёзи сабз2 хуша
Равғани растанӣ20 мл.
Равғани зайтун30 мл.
Намак мувофиқи табъ

Тайёрӣ

1. Қаламфурро мукааб буред, пиёзи сабзро ҳалқача буред ва бо ҷуворимакка, овешан, равғани зайтун ва намак омехта кунед.
2. Гӯшти лаҳми мурғро дар омехтаи паприкаи дуддодашуда, кашниз, зарчӯба, равғани растанӣ ва намак маринад кунед. Бигзоред 10 дақиқа истад, сипас дар як тобаи пешакӣ гармшуда аз ҳар ду тараф дар гармии мӯътадил 7-9 дақиқа бирён. Каме хунук кунед ва ба тикаҳо буред.
3. Сабзавот ва мурғро ба табақ гузоред.
Гӯшти мурғро барои ин салат инчунин метавон бо истифода аз технологияи су-вид пухт.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона