Салати гарм бо картошкаи пухта

/ 5
140 Ккал / 100 г
30 дақ

Компонентхо

3 порс
Нахӯди сабзи 1/4 баста
Шампинйонҳои бутуни маринадшуда 1/5 бон.
Картошкаи мини200 г.
Микс салат100 г.
Панири творог100 г.
Равғани растанӣ2 қ.о.
Паприка1 қ.ч.
Кашнизи кӯфта0.5 қ.ч.
Намак мувофиқи табъ
Барои соус:
Афлесун1 дона
Соуси соя30 мл.
Сирпиёз1 дона
Равғани кунҷид 1/2 қ.ч.
Кунҷид1 қ.ч.

Тайёрӣ

1. Картошкаро шуста дуним карда, намак, зиравор ва равған илова кунед, омехта карда, ба варақаи нонпазӣ гузоред ва дар духовкае, ки то 200 С гарм карда шудааст, 15-17 дақиқа гузоред.
2. Нахӯдро мувофиқи дастур ҷӯшонед.
3. Барои соус пӯсти афлесунро аз турбтароши майда гузаронед, баъд оби афлесунро фишурда, ба пӯсташ илова кунед. Инчунин ҳамаи маҳсулотҳои дигарро илова кунед ва омехта кунед.
4. Ҳама маҳсулотҳои салатро, ба истиснои панири творог, дар як коса гузошта, ними соусро аз болояш резед, омехта кунед. Салатро ба табақ гузоред ва қошуқи чойхӯрӣ тикаҳои хурди панири творогро гузоред, соуси боқимондаро резед ва ба дастархон кашед.
Салатро боз ҳам ҷолибтар кардан мумкин аст, агар шампинйонҳои провансӣ бо гиёҳҳои хушбӯи Bonduelle-ро илова кунед. Шумо накҳати табиии гиёҳҳои Прованс ва таъми қаламфури булғории сурхро баръало эҳсос хоҳед кард.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона