Табулеҳи хугбӯи гарм бо ҷуворимакка ва лӯбиё

/ 5
180 Ккал / 100 г
20 дақ
Табулеҳи хугбӯи гарм бо ҷуворимакка ва лӯбиё

Компонентхо

2 порс
Лӯбиёи бешакари 1/3 бон.
Ҷуворимаккаи бешакари 1/3 бон.
Киноа150 г.
Пиёзи сурх1 дона
Помидори черри150 г.
Қаламфури сабзи чили30 г.
Ҷаъфарӣ10 г.
Кашниз10 г.
Сирпиёз2 дона
Соуси ширини чили2 қ.о.
Соуси соя2 қ.о.
Равғани зайтун4 қ.о.

Тайёрӣ

1. Киноаро мувофиқи дастур ҷӯшонед.
2. Помидорро дуним буред, авокадоро реза кунед, пиёзи сурхро ба ним ҳалқаҳо реза кунед, кабудиро дағал реза кунед.
3. Дар зарфи чуқур сирпиёзи аз пресс гузаронидашуда, соуси соя, соуси ширини чили, равғани зайтунро омехта кунед.
4. Ба ғайр аз авокадо ҳама маҳсулотҳоро якҷоя кунед, зираворҳоро илова кунед ва омехта кунед.
5. Салатро ба табақчаҳо гузоред, ба болояш тикаҳои авокадо, қаламфури чили ва чанд барги кашнизро гузоред.
Барои тира нашудани авокадо ба он оби лимӯ ё оби лайс пошед.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона