Шӯрбо аз брокколи бо помидор

/ 5
95 Ккал / 100 г
40 дақ
Шӯрбо аз брокколи бо помидор

Компонентхо

4 порс
Карами брокколии аъло 1/2 баста
Равғани зайтун2 қ.о.
Пиёз2 дона
Намак мувофиқи табъ
Помидор3 дона
Картошка3 дона
Сабзии тару тоза1 дона
Шибит
Мурч мувофиқи табъ

Тайёрӣ

1. Пиёзро реза карда, дар равғани зайтун то тиллоранг шуданаш бирён кунед. Пиёзро ба ҳалқаҳои тунук ва сабзиро ба тасмаҳо буред. Сабзавотро дар тоба бо каме равған бирён кунед. Картошкаро ба мукаабҳо бурида ба оби ҷӯшон гузоред, 5-7 дақиқа пазед. Пӯсти помидорро бурида, ба онҳо оби ҷӯш давонед, пӯсташро тоза кунед ва чоркунҷа буред. Дар деги бо шӯрбо чанд дақиқа пеш аз анҷоми пухтупаз, дар якҷоягӣ бо сабзӣ ва пиёз гузоред. Мувофиқи табъ намак ва мурч кунед.
2. Картошкаи ба мукаабҳо буридашударо дар оби ҷӯшон гузоред. Вақте, ки картошка қариб омода шуд, брокколи ва пиёзи бирёншударо илова кунед, 5-7 дақиқа пазед.
3. Помидорро пӯсташро бурида, оби ҷӯш давонед, пӯсташро тоза кунед ва ба чоркунҷаҳо реза кунед. Дар деги бо шӯрбо чанд дақиқа пеш аз анҷоми пухтупаз, дар якҷоягӣ бо сабзӣ гузоред. Мувофиқи табъ намак ва мурч кунед.
4. Шибити майда резашударо пошед ва ба дастархон кашед.
Барои зуд тоза кардани пӯст аз помидор, шумо метавонед онҳоро ба оташдони микромавҷ дар қувваи баланд ба 25 сония гузоред. Ним дақиқа бигузоред ва пӯсташро канед.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона