Крем-суп аз каду ва исфаноҷ
Компонентхо
4 порс
Исфаноҷи яхкардашуда350 г.
Сабзии тару тоза200 г.
Кадуи Баттернат200 г.
Пиёзи шалот2 сар
Сирпиёз2 дона
Булйони сабзавот750 мл.
Нони сиёҳ4 бурида
Равғани зайтун3 қ.о.
Намак мувофиқи табъ
Мурч мувофиқи табъ
Мурчи сафед мувофиқи табъ
Тайёрӣ
1. Сабзӣ, як пиёз, як дона сирпиёз ва кадуро ба мукаабҳои миёна буред. Дар дег дар равғани зайтун, тамоми сабзавотро 6-8 дақиқа омехта карда таф диҳед.
2. Нисфи булйонро ба он резед. Дар гармии миёна 25 дақиқа пазед. Бо блендер кӯфта, мувофиқи табъ намаку мурч кунед.
3. Бо исфаноҷ ва сабзавоти боқимонда низ ҳамин тавр кунед.
4. Нонро ба шакли чӯбчаҳо бурида, зиравор кунед ва дар духовка хушк кунед. Шӯрбои исфаноҷро дар як тарафи табақ ва шӯрбои кадуро ба тарафи дигар бирезед. Мисли ришта равғани зайтун бирезед. Бо нони бирён ба дастархон кашед.
2. Нисфи булйонро ба он резед. Дар гармии миёна 25 дақиқа пазед. Бо блендер кӯфта, мувофиқи табъ намаку мурч кунед.
3. Бо исфаноҷ ва сабзавоти боқимонда низ ҳамин тавр кунед.
4. Нонро ба шакли чӯбчаҳо бурида, зиравор кунед ва дар духовка хушк кунед. Шӯрбои исфаноҷро дар як тарафи табақ ва шӯрбои кадуро ба тарафи дигар бирезед. Мисли ришта равғани зайтун бирезед. Бо нони бирён ба дастархон кашед.