Такои мурғӣ бо лӯбиё
Компонентхо
6 порс
Лӯбиёи сурх дар Барбекюи классикӣ 1/2 б.
Ҷуворимаккаи наврасида 1/3 б.
Намак мувофиқи табъ
Ҷаъфарӣ30 г.
Мурч мувофиқи табъ
Равғани зайтун2 қ.о.
Сабзӣ1 дона
Гӯшти лаҳми мурғ250 г.
Тартиляи ҷуворимакка6 дона
Қаламфури сурхи ширин1 дона
Пиёз 1/2 дона
Панири пармезан30 г.
Сирпиёз3 дона
Тайёрӣ
1. Пиёз, сабзӣ ва қаламфурро майда реза кунед.
2. Сирпиёзро реза кунед ва бо тикаҳои гӯшти лаҳми мурғро дар коркардкунандаи хӯрокворӣ хурд кунед.
3. Пиёз, сабзӣ, қаламфури булғорӣ ва гӯшти қимаро дар равғани зайтун бирён кунед. Зиравориҳо ва кабудиҳои резашударо илова кунед.
4. Чалпакҳоро дар тоба ё дар оташдони микромавҷ гарм кунед.
5. Ҳар як чалпакро дуним таҳ карда, бо гӯшти қима, ҷуворимакка ва лӯбиё пур кунед.
6. Таоми омодаро бо пармезан оро диҳед.
2. Сирпиёзро реза кунед ва бо тикаҳои гӯшти лаҳми мурғро дар коркардкунандаи хӯрокворӣ хурд кунед.
3. Пиёз, сабзӣ, қаламфури булғорӣ ва гӯшти қимаро дар равғани зайтун бирён кунед. Зиравориҳо ва кабудиҳои резашударо илова кунед.
4. Чалпакҳоро дар тоба ё дар оташдони микромавҷ гарм кунед.
5. Ҳар як чалпакро дуним таҳ карда, бо гӯшти қима, ҷуворимакка ва лӯбиё пур кунед.
6. Таоми омодаро бо пармезан оро диҳед.