Варақинҳо бо брокколи ва панир
Компонентхо
5 порс
Карами брокколии аъло1 баста
Хамири варақин1 баста.
Панири сахт200 г.
Тухми мурғ5 дона
Намаки баҳрӣ ва мурч мувофиқи табъ
Тайёрӣ
1. Яхи брокколи ва хамирро пешаки об кунед.
2. Брокколиро дар оби ҷӯшони намакин 7 дақиқа пазед. Хунук кунед.
3. Тухмро ба ҳам занед, панирро аз турбтарош гузаронед, тухм, брокколи ва панирро дар як косаи чуқур омехта кунед. Мурч, намак кунед.
4. Хамирро тунук кунед, ба чоркунҷаҳои баробар буред. Дар мобайн пуркунандаро гузоред, кунҷҳоро дар мобайн ҷамъ кунед.
5. Дар духовкаи гармшуда дар 180°С 15-20 дақиқа пазед.
2. Брокколиро дар оби ҷӯшони намакин 7 дақиқа пазед. Хунук кунед.
3. Тухмро ба ҳам занед, панирро аз турбтарош гузаронед, тухм, брокколи ва панирро дар як косаи чуқур омехта кунед. Мурч, намак кунед.
4. Хамирро тунук кунед, ба чоркунҷаҳои баробар буред. Дар мобайн пуркунандаро гузоред, кунҷҳоро дар мобайн ҷамъ кунед.
5. Дар духовкаи гармшуда дар 180°С 15-20 дақиқа пазед.