Бодинҷони пухта бо гӯшти қима бо лечо ва пошидани панир ва райхон

/ 5
242 Ккал / 100 г
45 дақ
Бодинҷони пухта бо гӯшти қима бо лечо ва пошидани панир ва райхон

Компонентхо

3 порс
Шампинйонҳои резашуда1 б.
Равғани зайтун3 қ.о.
Панири мотсарелла120 г.
Бодинҷон3 дона
Гӯшти қимашуда (гӯшти гӯсфанд ё гов)300 г.
Намак мувофиқи табъ
Райҳон4 хуша

Тайёрӣ

1. Духовкаро то 200°С гарм кунед.
2. Бодинҷонро дуним буред. Дар духовка тақрибан 20 дақиқа пазед. Вақте ки дарунашон каме нарм шудаанд, онҳоро аз духовка бароварда хунук кунед.
3. Аз бодинҷон мағзашро бароред, майда реза кунед.
4. Гӯшти қимашударо дар равғани зайтун бирён кунед, бодинҷони резашуда ва лечоро илова кунед. То он даме, ки обаш бухор шавад пазед, мувофиқи табъатон намак кунед. Омехтаро ба бодинҷон илова карда, панири аз турбтарош гузарондашударо пошед.
5. Ба духовка дар зери грилл барои 5 дақиқа гузоред, то он даме ки панир сурх шавад. бароред ва бо хушаҳои райҳон ороста ба дастархон кашед.
Бодинҷонро ба духовка дар дараҷаи миёна гузоред, то панир баробар паҳн шавад.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Маҳсулот аз рецепт

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона