Булғур бо лӯбиёи сурх ва сабзавот

/ 5
116 Ккал / 100 г
40 дақ
Булғур бо лӯбиёи сурх ва сабзавот

Компонентхо

4 порс
Лӯбиёи сурх дар соуси помидори "Чили"1 б.
Равғани зайтун2 қ.о.
Сирпиёз4 дона
Булғур200 г.
Таррак 1/2 дона
Сабзӣ1 дона
Оби ҷӯшонидашуда1 стак.
Намак ва паприка мувофиқи табъ
Қаламфури булғорӣ1 дона

Тайёрӣ

1. Равғани зайтунро дар тоба гарм кунед. Сирпиёзро бурида, дар равған то хушбӯй шуданаш бирён кунед. Сирпиёзро аз тоба гиред.
2. Сабзӣ ба тасмаҳои буридашударо дар равғани сирпиёз гузоред. Дар гармии баланд 2 дақиқа бирён кунед.
3. Қаламфури булғории ба тасмаҳо ва тарраки ба ним ҳалқаҳо буридашударо илова кунед. 2 дақиқа бирён кунед.
4. Ба сабзавот булғур илова кунед ва 1 дақиқа бирён кунед.
5. Ба тоба оби ҷӯш резед, намак, паприка илова кунед, омехта кунед ва дар гармии баланд 15 дақиқа пазед.
6. Вақте ки булғур пухта мешавад, лӯбиёи аз бонка бо соусро илова кунед, омехта кунед ва 5 дақиқаи дигар пазед.
Хӯроки хуби мутавозин барои гӯшт ба монанди гӯшти мурғи марҷон ё гӯсфанд. Шумо метавонед нотаи шарқиро бо илова кардани зиравор ва гиёҳҳо, каме зировори кашниз, занҷабил ё кашниз бо пиёзи сабз беҳтар кунед.

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона