Брускетта бо авокадои фишурда ва занбурӯғҳо

/ 5
130 Ккал / 100 г
10 дақ
Брускетта бо авокадои фишурда ва занбурӯғҳо

Компонентхо

2 порс
Шампинйонҳои бутуни маринадшуда 1/3 бон.
Чиабатта4
Авокадо1 дона
Шарбати лимӯ1 қ.ч.
Равғани тунди хардал1 қ.о.
Кешю30 г.
Пиёзи кӯҳӣ2 хуша
Микрокабудӣ барои ороиш
Кунҷид барои ороиш
Намак мувофиқи табъ
Мурчи нав майда кардашуда мувофиқи табъ

Тайёрӣ

1. Авакадоро тоза кунед ва донаашро гиред, бо чангак ба ҳолати шӯла фишуред, намак, мурч, шарбати лимӯро илова кунед ва омехта кунед.
2. Шампинйонҳоро ба тикаҳо буред, чормағз ва пиёзи кӯҳиро реза карда, равғани хардалро резед, ҳамаро омехта кунед ва барои 5 дақиқа маринад кунед.
3. Чиабаттаро дар тостер хушк кунед, авокадо кӯфта, шампинйонҳоро ба болояш гузоред, бо микрокабудӣ ва кунҷид оро диҳед.
Барои таъми равшантар, кунҷидро дар як тобаи хушк хушк кардан мумкин аст

Ба рецепт баҳо диҳед

1
2
3
4
5

Дигар дорухатҳо дар ин гурӯҳ

Инчунин дар сомона