Лазана – Запеканкаи итолиёви аз макарон, гӯшт ва сабзавот

  • 120 min
  • Мушкил
  • 4

Суръати истифодабаранда
1 Ситора2 Ситора3 Ситора4 Ситора5 Ситора (ҳоло ягон овоз нест)
Loading...Loading...

Реӣчепт барои хӯриш аз Лазана - машҳуртарин хуриши итолиёви.

Запеканкаи итолиёви аз макарон, қимаи гӯшт ва сабзавот.

Ингредиент, ҷузъ

3 бонка помидор 1 бонка хамираи помидор 1 таррак 1 бодинҷон 2 пиёзи ҳаҷмаш миёна 3 пояи сир 2 қаламфур 500 г қимаи гӣшт 500 г панири буяш тез 250 г панирӣ оддо Лазана Соуси панир: 2 равғани маска 4 қошуқ орд 2 истакон шир Иловагиҳо: чормағзи майда карда шудаи мушклак,райҳон, орегано, мурч, намак, як дона қаламфур Ба ғайра: равган барои дар таги дег молидан

тайёрӣ кардан

  • Дар оби каме намак якҷоя намуда дар мудати 5-дақиқа ҷушонида мешавад. Пусташро ҷудо менамоем.
  • Дар зарф маҳсулоти тоза намударо бо помидор, райҳон ва орегон, баъд бо бодинҷон, таррак, мурч дар оташи паст мепазем. Ҳамзамон пиёзро майда намуда мо мурқ ярҷоз менамоему мепазем.
  • Дар охири пухтан сири майда намуда каме бо мепазем, ва маҳсулоти тайёр шударо ба соус ярҷоя менамоем.
  • Гӯштро бо пиёз дар зарф мепазем дар мудати 8-12 дақиқа дар оташи паст. Дар вақти пухтани гӯшт хамираи помидорро ярҷо намуда каме мепазем
  • Соусро якҷоя менамоем. Иловагиҳоро аз руи маззаш илова намуда аз оташ мегирем.
  • Соуси сири тайёр менамоем.
  • Равғани маскаро дар зарф об намуда, ордро якҷоя менамоем. Ҳамаи инро якҷоя мепазем то орд пухтанаш ва тез-тез кофта меистем ва баъд шир якҷоя менамоем то намуди қаймоқро гирифтан мепазем.
  • Иловагиҳоро бо чормағзи майда намуда якҷоя менамоем.
  • Ба зарфи равған молидаамон меандозем. Баъд қабат ба қабат интавр мегузорем: лазана, соуси сир, гӯшт, панири аз турбтарош гузарондаги кати рӯй пуш менамоем, ва боз такрор менамоем, то вақти маҳсулотамон ба охир расиданаш
  • Аз болояш бо панир ва райҳон рӯй пӯш менамоем.
  • Дар мудати 30 дақиқа дар ҳарорати 109 С ° тайёр менамоем.

, , , , , , ,