• cooking

Қима-шӯрбои испанӣ

лазиз

Тарзи осони омода кардани ғизои лазизи испаниро бубинед - хеле осон аст! Дастурамали қадам ба қадам ва ретсепти видеоии омода кардани ғизои Испанӣ.

Видеоро бубинед ва ҳамроҳи мо омода кунед!

Нахуст помидорро аз пӯсташ ҷудо мекунем, як рах бурида оби ҷӯш мерезем. Акнун пӯсташ ба осонӣ ҷудо мешавад. Помидорҳоро баъди тоза кардан чоркунҷа мебурем. Ҳоло лубиёи сурхи консервашудаи навъи Bonduelle-ро бо лубиёи сафеди қайладори навъи Bonduelle якҷоя карда дар қимакунад то ярма шудан мекубем. Қайлаи лубиёро намеандозем.

То омода шудани қимаи лубиёгӣ помидорҳоро дар равғани зайтун бирён мекунем ва қаланфури булғориро дар тафдон мепазем. Помидорҳоро ба дег андохта чанд дақиқаи дигар меҷӯшонем. Булғории пухташударо борик реза карда, ба пюре ҳамроҳ мекунем. Намак меандозем. Метавонед аз рӯи хоҳиш адвиёт ҳамроҳ кунед.

Ғизоро дар ҳолати гармиаш бо ҳамроҳ кардани қаймоқ ва зардии тухм рӯи дастархон мегузорем. Аз қима-шӯрбои бо усули испанӣ омодашуда ҳаловат мебарем.

Рӯйхати маҳсулоти лозима барои омода кардани ин ғизо:

Қима-шӯрбои испанӣ

, , , ,