• cooking

Чӯҷабирён дар хамираи помидор бо кабудиҳои хушбӯй

зебо

Тарзи осони омода кардани ғизои лазизи Ҳиндиро бубинед - хеле осон аст! Дастурамали қадам ба қадам ва ретсепти видеоии омода кардани ғизои Ҳиндӣ.

Видеоро бубинед ва ҳамроҳи мо омода кунед!

Дар қимакунак кабудӣ, қаламфур ва 10 дона бодоми заминиро қима мекунем. Ҳамчунин барои мо хамираи аз сирпиёз ва занҷабил омода шуда даркор аст. Барои он дар қимакунак миқдори баробари сирпиёз ва имбирро қима кунед.

Барои он гӯшт дилкаш бошад, дар тоба камтар равғани зайтун мерезем, дар равған кашниҷ ва зира илова мекунем. Адвияро чанд дақиқа бирён кунед, баъдан ду қошуқ хамираи сирпиёзу занҷабил ва каме резаҳои кокосро илова кунед.

Як дақиқа таф медиҳем ва хамираи аз петрушка ҳосилшударо омехта мекунем. Ва бирён мекунем, то даме ки хамираамон ғафс шавад. Гӯшти мурғ ва фишурдаи нисфи лиму илова мекунем, бо диққат мекобем, ним истакон йогурт ва камтар намак илова мекунем. Сарпӯшашро мепӯшонем, аз рӯи оташ мегирем ва барои турш шудан мегузорем.

Гарнирро омода мекунем. Биринҷи омода шударо дар рӯи ғизо мегузорем. Баъдан сабзии борик буридашударо ҳамроҳ бо брокколи дар тоба таф медиҳем. Ҳамаи инро қаламфури сиёҳ ва куркум мепошем. Сабзавотро болои биринҷ мепошем. Мурғи туршшударо мо рӯи оташи миёна давоми 10 дақиқа таф медиҳем.

Пораҳои мурғро дар хамира гирди гарнир мегузорем ва аз таъми лазизу фоидаовари чӯҷабирён дар хамира, ки тибқи дастурамали анъанавии ҳиндӣ омода шудааст, ҳаловат мебарем.

Чӯҷабирён дар хамираи помидор бо кабудиҳои хушбӯй

, , , , ,