• cooking

Чанахи

фоиданок

Тарзи осони омода кардани ғизои лазизи гурҷиро бубинед - хеле осон аст! Дастурамали қадам ба қадам ва ретсепти видеоии омода кардани ғизои гурҷӣ.

Видеоро бубинед ва ҳамроҳи мо омода кунед!

Яхи сабзии наврустаи Bonduelle-ро дар ҳавои хона давоми 1 соат об мекунем. Бойимҷон, помидор, картошка ва пиёзро чаҳоркунҷа реза мекунем.
Мисли гӯшт, инҳоро низ дар дохили зарфи пурбардошти Pyrex мегузорем, акнун намак ва қаламфур мепошем.

Дар косаи калон сабзии наврустаи баҳории Bonduelle, нахуди сабзи Bonduelle, нисфи помидор, сирпиёз ва кабудиро мегузорем. Акнун ба болои ҳамаи ин шароби сафед мерезем ва то тайёр шудани ғизо мегузорем.

Дар болои гӯшт бойимҷон, картошка, пиёз ва боқимондаи помидорро мегузорем. Болои ҳамаи ин моеъи аз гӯшт боқимондаро мерезем, бо фалга мепӯшонем ва давоми 1 ё 1,5 соат дар тафдон мепазонем. Баъдан сабзавоти туршкардашударо илова мекунем ва давоми 10-15 дақиқаи дигар дар тафдон дампӯхт мекунем.
Аз таъми лазиз ва фоидаовари чанахи, ки тибқи дастури анъанавии гурҷӣ омода шудааст, ҳаловат мебарем.

Рӯйхати маҳсулоти лозима барои омода кардани ин ғизо:

Чанахи

, , , ,