• cooking

Рагуи провани

зебо

Тарзи осони омода кардани ғизои лазизи Фаронсавиро бубинед - хеле осон аст! Дастурамали қадам ба қадам ва ретсепти видеоии омода кардани ғизои фаронсавӣ.

Видеоро бубинед ва ҳамроҳи мо омода кунед!

Аз лубиёи сафеди Bonduelle моеъро ҷудо мекунем ва дар зарф мегирем. Боиймҷон ва кабачкаро чаҳоркунҷа реза мекунем, қаламфури булғориро бошад тунук реза мекунем. Равғани зайтунро дар тоба гарм мекунем ва дар он давоми 5-7 дақиқа фаршро таф медиҳем.

Тибқи хоҳиши худамон намак ва қаламфур мепошем, як истакон пиёба (булон)- и қаблан омода шуда, қаламфур, бойимҷон ва кабачка, ҳамчунин лубиё, нахуд ва хамираи помидорро дар шарбати худашон омехта мекунем. Кабудиҳои хушкшудаи орегано, райҳон ва розмарин мепошем ва сарпӯшро пӯшонида давоми 15 дақиқа дампӯхт мекунем.

Аз таъми лазизу фоидаовари рагуи прованӣ, ки тибқи дастурамали анъанавии фаронсавӣ омода шудааст, ҳаловат мебарем.

Рӯйхати маҳсулоти лозима барои омода кардани ин ғизо:

Рагуи провани

, , , ,