Андешаҳои нав дар пухтупаз

лазиз

Ҳатто бовафотарин ҳаводорони пухтупаз баъзан эҳсос менамоянд, ки ҳамон як чизро паиҳам осода месозанд. Агар шумо дар мамин гуна ҳолат бошед, давомашро хонед ва илҳоми худро дарёфт намоед.

trends3

Пайдо кардани илҳом хеле муҳим аст. Аз ин хотир, бо назар кардан ба чанд акси ҳайратовар барои пухтупази оянда илҳом бигиред.

Ҷузъҳои илҳомбахшанда

Сабзавот – асоси фантастикӣ барои намудҳои гуногуни ғизо. Шаклҳо, текстура ва рангу бори гуногуни онҳо алл акай илҳом мебахшанд. Тарзҳои зведи тайёр намудани онҳо мавҷуд аст: ҷӯшонед, буғ кунед, дар грил пазед, ё ин ки дар дегдон омода созед ва ё ҳатто нопухта ба болти дастархон гузоред. Инчунин тарзҳои зведи буридани сабзавот мавҷуд аст, масалан, навори нозук, чоркунҷа, қисмҳои худ ва ғайраҳо. Ҳатто як сабзавотро бо роҳҳои гуногун омода сохтан мумкин аст. Тарзи ба худ маъқулро интихоб намоед ва бо иловаи адвияҳо ё ин ки қайлаҳо таомҳо тез ва болаззат омода намоед.

cooking-ideas

trends

Хурсандии омодасозӣ

Бигузор ошпазхонаи шумо майдони бозиатон гардад – бо ҷузъҳо «бозӣ» намоед. Агар маҳсулоти яхдон ё анборатон шуморо илҳом набахшиданд, пас аз сомонаи мо истифода баред. Маслиҳатҳо ва дастурамалҳои муфид ва болидахотири зиёд ва маълумоти мароқовар албатта барои омодасозии таомҳое, ки пухтан ва хӯрдани онҳо хуш аст, ба шумо ёрӣ мерасонанд. Шумо ҷадвалҳои муфид ва муносибро дарёфт менамоед, ки барои муайян намудани вақти омодашавии ҳамаи ҷузъҳои таомро ба шумо ёрӣ мерасонанд. Агар Шумо дар муддати 30 дақиқа тайёр намудани хӯроки шом, омодасозии таомҳои оддӣ, аммо лазизро дӯст медоред, ё ин ки дар ҳақиқат аз пухтупаз ҳаловат мебаред, ки он вақт ва меҳнатро металабад, бо сабзавот шумо дар ошпазхонаи худ вақтро хуш мегузаронед.

cooking-ideas2

trends2

, , , ,