• feasting

Моҳии токиогӣ

мӯдшуда

Тарзи осони омода кардани ғизои лазизи ҷопониро бубинед - хеле осон аст! Дастурамали қадам ба қадам ва ретсепти видеоии омода кардани ғизои Ҷопонӣ.

Видеоро бубинед ва ҳамроҳи мо омода кунед!

Қаламфури булғориро тунук реза кунед, каме намак андозед, афшурдаи лиму чошед ва онро барои очаронидан дар тақсимча гузоред. Гулкарамро бо илова кардани афшурдаи лиму ва биринҷ нимтайёр карда монед.

100 грам панирро аз турбтарош мегузаронем ба он майонез ва биринҷ илова мекунем. Акнун ҳамаашро хуб омехта мекунем. Коғази фолга гирифта, дар болояш як пораи гӯшти лаҳми моҳиро мегузорем, рӯяшро бо фала мепӯшонем, пораи дигари мурғро аз болояш мегузорем. Аз фолга зарфчае ҳосил мекунем, онро ба рӯи тоба гузошта дар тафдон 30 дақиқа мепазем.

Дар ин вақт шарбат барои пурра кардани гарнир тайёр мекунем. Барои ин деги ба гарми тобовари Pyrex – ро мегирем ва дар он бо қисмҳои баробар об ва шакар меандозем. Баъди ҷӯш омадан пайваста кофта 5 дақиқаи дигар меҷӯшонем. Моеи ҳосилшударо гармогарм ба рӯи гулкарам мерезем. Моҳии сершираро бо биринҷ ва гулкарам дар рӯи тақсимча мегузорем ва бо қаламфури очаронидашуда оро медиҳем.

Аз моҳии бо усули анъанави ҷопонӣ омода шуда ҳаловат баред!

Рӯйхати маҳсулоти лозима барои омода кардани ин ғизо:

Моҳии токиогӣ

, , , ,