• cooking

Лўлакабоб аз бодинҷон

  • 50 min
  • осон
  • 2

Суръати истифодабаранда
1 Ситора2 Ситора3 Ситора4 Ситора5 Ситора (1 овоз, миёна: 2.00 аз 5)
Loading...Loading...

Лўлакабоб аз бодинҷон хўриши болаззат буда аз сиру чормағз тайёр карда мешавад. Тайёр кунии ин хўриш вазбин нест, аммо зиёфати болаззат барои меҳмону оилаи Шумо метавон гардад.

Ингредиент, ҷузъ

2 бодинҷони калон 1 пиёзи сурх 2 помидор 1 сир 50г донаи анор 50г чормағз Равғани зайтун ё равғани пок Қаймоқ Шибит Намак

тайёрӣ кардан

  • Бодинҷонро ба қисмҳои 6 мм бурида ба онҳо намак пошед. 15 дақиқа онҳоро ба каноре монда, аз онҳо оби ҷудошударо бо сачоқи қоғазин гиред.
  • Қисмҳои буридашударо бирён карда равғани зиётиро бо сачоқи қоғазин гиред.
  • Помидорро бурида бо сир ва чормағз дар табақ аралаш кунед.
  • Шибитро реза кунед. Онро бо 2 ё 3 қошуқча қаймоқ якҷоя карда ба табақ гиред.
  • Ба табақ донаҳои анорро илова кунед.
  • Агар намакаш камӣ кунед, намак илова кунед.
  • Ба болои қисмҳои буридаи бодинҷон як қошуқ аз табақи омехтабуда рехта, онро печонед.
  • Лўлакабоб аз бодинҷонро метавонед бо донаҳои анор ё шибит ороиш диҳед.
  Таомро ба дастархон чӣ тавр бояд овард: Лўлакабоб аз бодинҷонро метавонед бо донаҳои анор ё шибит ороиш диҳед.